donderdag 6 december 2007

STOP GENOCIDE en EUGENETICA



Ja, je leest het goed... genocide (als toekomstplan toch) en eugenetica beginnen aan te komen in Groot-Brittanië.
Ze nemen het wetvoorstel omtrent de voortplantingstechnieken en onderzoek naar embryo’s hoe de foute codes in DNA doordat de babies met defecte lichamen geboren worden, te kunnen verwijderen als het goed werkt.
Doven dus ook, hoe zit het dan in ons toekomst?
De codes zijn niet allemaal hetzelfde met wat te maken heeft welk soort defecte lichaam betreft, maar mensen met visuele vermogens en eigen taal hebben geen moeite mee met hun lichaam en dat is heel ander verhaal! Respect voor onze keuzevrijheid en democratie !!!
Vandaar wil ik ook actie meedoen om te voorkomen, als de Britse kwakzalvers erin slagen en zo kunnen ook in de wereld verspreid worden om zulke wetten in te dienen!

Doe ook mee!
zie hieronder aan om mee te doen!

filmclips “STOP!” in gebarentaal te opnemen en verzenden naar joe@gwallgofi.com
Zie hier de verzamelde filmclips met voorbeelden (zeker kijken!): http://gwallgofi.com/stop/
Deze actie blijft geldig en hopelijk zullen veel mensen ook meedoen.
Hier is de blog: http://www.grumpyoldeafies.com/

Update: de indrukwekkende website die actie "STOP" organiseert kan je hier bekijken! Ze vertonen film die alle mensen actie meedoen: http://stopeugenics.org/stop/

2 opmerkingen:

Carolien zei

Het woord "Genocide" dat je gebruikt is niet juiste woord voor deze situatie. Zijn embryo's levend?
Het woord dat men op dit moment gebruikt is "eugenetica". Uitleg over dat woord kan je vinden in Wikipeda: http://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica . Ook is er een website over Eugenetica: http://stopeugenics.org/stop/ .
Bezoek die websites zeker!

Steun hen door een filmpje met je gebaar "STOP" op te sturen! Frontrunners deed het ook mee! :-)

smartobie zei

Carolien, embryo's zijn levende wezens (check bij wiki) die pas in het begin van het leven te groeien waarin (in buik) of waaruit (het ei of het zaad) het ander levende wezen ligt (moeder dus). Eugenetica op wiki heb ik gelezen en ik merk het fragment van filosoof Plato op: "Het verhaal wil dat de inwoners van de stadsstaat Sparta zwakke baby’s buiten de stadsmuren achterlieten om te laten sterven."
Sterven? Dat is juiste woord voor genocide die rijmt op zulke ideeën van nu, zeker voor wie het familie met hun taal en hun sterke visuele vermogens. Ik bedoel daarmee dat het geweten is die er toekomstplannen zijn en toch bestaan. Genocide is inderdaad niet juiste woord want deze term betekent dat de hele familie en hun cultuur wordt weggeveegd. Voor het heden met betrekking van actie "STOP" past wel met eugenetica maar het kan zijn dat wanneer het wet van kracht is in toekomst, dat als deze familie geen keuze mag maken voor hun embryo. Eugenetica
leert vanuit "natuurlijke selectie" van Darwin ontdekking en daardoor zijn eugenetici met plannen die sterk geïnteresseerd zijn om mensen blij te maken. Zoals Graham Bell die hij als eerste investeerder was van eugenetica in de geschiedenis.
Ik had beter eugenetica op titel plaatsen ipv van genocide. Ik zette titel om te doen opvallen en overdrijven ;)
Eugenetica blijft wel ingewikkelde term voor mensen die nog niet kennen wat deze term inhoudt. Genocide waarschijnlijk ook niet.
Btw, eugenetica op wiki was wel interessant!
Hartelijk dank voor de link naar de indrukwekkende website! http://stopeugenics.org/stop/